4. Milieueffectenrapport

Door het studiebureau Tractebel werd een strategisch milieueffectenrapport opgesteld waarin de milieueffecten van de verschillende alternatieven vergeleken werden. 

Het milieueffectenrapport werd voor goedkeuring voorgelegd aan de dienst MER van de Vlaamse overheid. Het definitief milieueffectenrapport is onderaan de webpagina raadplegen. 

Wat is een milieueffectenrapport?
De MER-studie (milieueffectenrapport) is een wetenschappelijke vergelijking van de effecten op mens en leefmilieu voor de verschillende alternatieven. Een eerste toelichting van deze studie werd gegeven tijdens de verschillende participatiemomenten einde maart. Dit MER-rapport is vaak technisch opgesteld en daarom niet zo eenvoudig te begrijpen. Daarom wordt een extra infomoment georganiseerd.


Vragen met betrekking tot het milieueffectenrapport, kunnen geformuleerd worden aan mobiliteit@rumst.be voor 18 april 2018. Op 24 april 2018 om 19.30 uur organiseren we, in de raadzaal van het gemeentehuis, een infosessie waar deze vragen behandeld worden door het studiebureau. Inschrijven voor deze infosessie kan je hier.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
Fax fax
03 844 32 32
e-mail