mijnIGEAN

Wat is de stand van jouw diftar-rekening? Heb je nog voldoende voorschot of krediet voor de volgende ophaling? Hoeveel kilogram heb je bij de vorige ophaling aangeboden? En hoe zag jouw laatste betalingsuitnodiging eruit? Dit alles vind je terug op mijnIgean.

De huis-aan-huis inzameling van gft en/of huisvuil in containers gebeurt op basis van het diftar-principe. Dit betekent dat je betaalt per type container, per kilo en per afvalsoort die je aanbiedt. Minder afval in je bak, een lagere rekening! Snel en makkelijk raadplegen hoeveel afval je hebt aangeboden en wat de stand van je diftar-rekening is?

Dat kan vanaf januari 2022! mijnIGEAN is een online platform waar je snel en eenvoudig jouw persoonlijk afvalverbruik kan opvolgen. Na een éénmalige registratie op mijnIGEAN.be aan de hand van jouw klantnummer ben je steeds op de hoogte van je aangeleverde hoeveelheden en het resterende diftar-saldo. Je kan er ook je meest recente betalingsuitnodiging opvragen.

We begrijpen dat je misschien bijkomende vragen hebt die nu nog geen antwoord krijgen in mijnIGEAN.be. Terwijl wij verder bouwen aan de tool, kan je steeds terecht op het gratis infonummer 0800 1 46 46 of je vraag stellen via het contactformulier op mijnIGEAN.be of igean.be/contacteerons!

Download onderaan deze pagina de infofiche met meer informatie.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Igean milieulijn

Tel. tel.
03 350 08 14
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen