Zwemmen: korting op meerbeurtenkaarten

Thuisloket

  • Aanvraag subsidie op meerbeurtenkaarten zwembad

    Formulier

Het gemeentebestuur geeft een financieel steuntje aan inwoners die op geregelde basis gaan zwemmen. Per aankoop van een tienbeurtenkaart wordt € 6,20 subsidie gegeven.

De meeste zwembaden werken met elektronische kaarten. Je kan van het aankoopticket van je meerbeurtenkaart een foto of scan nemen en deze uploaden op het formulier in bijlage. Of je mag het ticket ook bezorgen op de dienst vrije tijd. Let wel dat op het kassaticket je naam vermeld staat. Dit is een voorwaarde voor de subsidie. De betaling van de subsidie verloopt via overschrijving op het opgegeven rekeningnummer.
 
De kaarten voor het zwembad van Bornem kan je nog rechtstreeks bij de dienst vrije tijd aankopen.

Vooraleer een kaart aan te kopen, raadpleeg je best vooraf de website van het betreffende zwembad voor info over de tijdstippen van vrij zwemmen; ook de actuele tarieven vind je op hun website:

 

Onze gemeente wil de inwoners aanmoedigen om geregeld te zwemmen door een korting toe te kennen op de aankoop van een meerbeurtenkaart (minstens 10 beurten) in de omliggende zwembaden: Kontich, Aartselaar, Bornem, Duffel, Lier en Mechelen.

De subsidie bedraagt 0.62 euro per beurt bij aankoop van een meerbeurtenkaart  (minimum 10 beurten) en geldt op maximum 30 zwembeurten per jaar. Op de dienst Vrije Tijd kan je terecht voor de aankoop van kaarten voor persoonlijk gebruik aan het verminderd tarief.     

Wie een elektronische beurtenkaarten aankoopt, bezorgt het kassaticket van de aankoop van de zwembeurten (dit kan ook via het formulier op de website worden bezorgd). Dit kassaticket moet op jouw naam geregistreerd staan. Je vermeldt je rekeningnummer en de terugbetaling gebeurt via overschrijving.

Voor wie

Inwoners van Rumst.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail