Zwemmen: korting op meerbeurtenkaarten

Het gemeentebestuur geeft een financieel steuntje aan inwoners die op geregelde basis gaan zwemmen. Per aankoop van tienbeurtenkaart wordt  6,20 € korting gegeven.

Zwemkaarten kan je zonder afspraak aankopen op de dienst vrije tijd.
Omdat sommige zwembaden met elektronische kaarten werken, kan je de tickets van de aankoop hiervan  bezorgen op de dienst vrije tijd. Je kan ook een foto van je ticket nemen en deze doorsturen. Let wel dat op het kassaticket je naam vermeld staat, anders kan er geen terugbetaling gebeuren. Vraag dus bij aankoop aan de kassa om je naam op te nemen op het ticket.  De betaling van de subsidie verloopt via overschrijving.

Vooraleer een kaart aan te kopen,raadpleeg je best vooraf de website van het betreffende zwembad voor info over de tijdstippen van vrij zwemmen; ook de actuele tarieven vind je op hun website:

 

Onze gemeente wil de inwoners aanmoedigen om geregeld te zwemmen door een korting toe te kennen op de aankoop van een meerbeurtenkaart (minstens 10 beurten) in de omliggende zwembaden: Kontich, Aartselaar, Bornem, Duffel, Lier en Mechelen.

De subsidie bedraagt 0.62 euro per beurt bij aankoop van een meerbeurtenkaart  (minimum 10 beurten) en geldt op maximum 30 zwembeurten per jaar. Op de dienst Vrije Tijd kan je terecht voor de aankoop van kaarten voor persoonlijk gebruik aan het verminderd tarief.     

Wie in Mechelen, Kontich, Duffel of Lier gaat zwemmen (elektronische beurtenkaarten)  bezorgt het kassaticket van de aankoop van de zwembeurten (dit kan ook digitaal worden bezorgd). Dit kassaticket moet op jouw naam geregistreerd staan. Je vermeldt je rekeningnummer en de terugbetaling gebeurt via overschrijving.

Voor wie

Inwoners van Rumst.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail