Korting busabonnementen

Het gemeentebestuur sloot een derdebetalersovereenkomst af met De Lijn die de inwoners een aanzienlijke korting biedt bij de aankoop van een busabonnement.

30% korting op een Buzzy Pazz

Rumstse inwoners jonger dan 25 jaar krijgen 30 % korting op de Buzzy Pazz. De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs.

Koop je binnen hetzelfde gezin meerdere jaarabonnementen met eenzelfde startdatum, dan krijgt het tweede kind in het gezin 20% korting. Voor de tweede Buzzy Pazz krijg je dus de gezinskorting van 20 % en op het saldo daarvan de DBS-korting van 30 %.


70 % bijdrage voor WIGW+OMNIO-netabonnement (Buzzy Pazz)

De gemeente Rumst heeft met De Lijn een overeenkomst gesloten voor haar inwoners jonger dan 25 jaar. Zij krijgen 70 % korting op een WIGW+Omnio-netabonnement. De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs.

Hoe aanvragen

Je vraagt een busabonnement aan bij De Lijn, zoals je normaal gezien zou doen. De korting wordt automatisch verrekend bij de betaling. Je kan zelf naar de Lijnwinkel gaan of www.delijn.be raadplegen.

Indien je meer specifieke informatie over de abonnementen wenst, kan je terecht bij De Lijn via www.delijn.be of het algemeen infonummer van De Lijn: 070 220 200.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
Fax fax
03 844 32 32
e-mail