naar top

Herstellingswerken Pierstraat - 28, 29 en 30 augustus

Algemene info

Om trillings- en geluidshinder tegen te gaan investeert het gemeentebestuur in nieuwe asfaltering. Op het einde van de maand augustus zal de Pierstraat in het deel tussen de Kleine Paepedaelenlaan en het kruispunt met de A12 een nieuw wegdek krijgen. Voorafgaand verwijdert de aannemer de bovenste laag asfalt.

Timing:

De werken vinden plaats in de week van 27 augustus 2018. De geplande dagen zijn 28, 29 en 30 augustus. Deze timing is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Hinder:

Tijdens de werken is er geen verkeer mogelijk. De dag van de asfaltering is het niet mogelijk om met je wagen tot vlakbij de woning te rijden. De aannemer verwittigt de bewoners hiervan met een kort briefje.

Omleiding:

De omleiding loopt via de ’s Herenbaan en de N171a (“De Banaan”).

De Lijn:

De buslijnen van De Lijn die hierbij hinder ondervinden zijn 295 en 298. De halten die wegvallen zijn P. Benoitlaan en Hof Daman.

Afvalophaling:

Op de 2 uiteinden van de werken zullen afvalinzamelpunten staan. Daar kan je je afval voor de ophaling van 30 augustus deponeren op de gebruikelijke tijdstippen. De gemeentelijke diensten zullen dit komen ophalen.

Voor de afvalophaling van 28 augustus kan je je afval zoals gebruikelijk aan je woning plaatsen. Als het door omstandigheden niet kan opgehaald worden door de afvalophaler, komen de gemeentelijke diensten het alsnog ophalen.

 

Terug naar overzicht

Technische fiche

  • Aannemer: Besix Infra
  • Startdatum: dinsdag 28 augustus 2018
  • Einddatum: donderdag 30 augustus 2018

Deelgemeente

Status

Afgeronde projecten

Deel deze pagina