Hapje Tapje Trapje

Toerist in eigen streek, op de fiets langs Rumstse horeca

Fietsen in je buurt, genieten van mooie natuur en onderweg tijd voor een hapje en enkele drankjes. Zalig toch! Deze zomer leidt ‘Hapje tapje trapje’ je langs het parcours van het Frans Bruynseelspad, een bewegwijzerde fietslus van 24 kilometer door de drie deelgemeenten van Rumst, met onderweg heel wat bezienswaardigheden. Een deelnamepakket haal je voor 10 euro op het gemeentehuis of in de bib, hiermee kan je in de horecazaken langs het parcours terecht voor een hapje en drankjes. Een leuk uitje voor het gezin of met vrienden.
Hapje Tapje Trapje loopt van juni tot eind augustus.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het gemeentehuis en in de bib kan je het pakket 'Hapje tapje trapje' aankopen voor 10 euro. In dit pakket zit de fietsroute samen met 4 jetons waarmee je onderweg 3 drankjes en 1 snack kan nuttigen in de deelnemende horecazaken. Je geniet van een mooie fietstocht en een extra prijsvoordeel, dubbele winst!

In een deelnemende horecazaak kies je uit de drankenkaart een consumptie van max. 2,50 euro in ruil voor een witte jeton. Sommige tavernes bieden ook de mogelijkheid een snack te nuttigen, hiervoor gebruik je de blauwe jeton.
De deelnemende horecazaken zijn:

  • Cafè Belle-Vue - Koningin Astridplein Reet
  • Hofke van Lachenen - Mechelse steenweg (extra lus Vosberg)
  • De Drie Rivieren - Rupeldijk Rumst
  • De Klamp - Rupeldijk Terhagen

Veel plezier met de tocht en laat het smaken!

PS. Doe je de tocht met de kinderen? Bezoek dan onderweg ook de baksteendoolhof!

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail