Gotcha!

GOTCHA, een spel waarbij de spanning te snijden is, en de winnaar eeuwige roem krijgt. Inschrijven kon tot 22 juli. Op 1 augustus gaat de gotcha van start. De deelnemers krijgen een 'moordkaartje' met de gegevens van hun eerste slachtoffer in hun brievenbus.

Het doel is om alle medespelers uit te schakelen en uiteindelijk als laatste over te blijven. Met behulp van een waterpistool moet je jouw doelwit elimineren. Wanneer je dit volgens de regels hebt gedaan, krijg jij het kaartje van het slachtoffer. Dit wordt dan jouw tweede doelwit en zo gaat het verder.

Praktisch

  • Gotcha start op 1 augustus en eindigt uiterlijk op 13 september 2020. Het spel eindigt sneller als er nog maar 1 overblijver is.¬†
  • Iedere inwoner van Rumst kan deelnemen. Minimumleeftijd is 16 jaar.
  • Door het deelnameformulier in te zenden, ga je ermee akkoord dat het lokaal bestuur Rumst jouw naam, familienaam en straatnaam doorgeeft aan andere deelnemers aan het spel. We houden jouw gegevens niet bij na het afsluiten van het spel op 13 september 2020 en we geven jouw gegevens ook niet door aan derden.¬†

Werkwijze & moordregels

  • Na inschrijving ontvang je een enveloppe met een moordkaartje. Daarop staat de naam en straat van jouw eerste slachtoffer. Dit kaartje moet je altijd bij je hebben. Iedere deelnemer zorgt zelf voor een waterpistooltje.
  • De moord gebeurt door met een waterpistooltje jouw doelwit te raken zonder dat er getuigen zijn. Als er een getuige is, is de moordpoging niet geslaagd en moet je het op een later moment opnieuw proberen.
  • Na de moord moet de moordenaar zijn moordkaartje laten zien aan het slachtoffer, dan pas is de moord officieel. Het slachtoffer geeft dan het kaartje met zijn doelwit af aan de persoon die hem of haar uitgeschakeld heeft.
  • Je hebt nu een nieuw doelwit in handen. Je kan opnieuw aan de slag en een nieuw plan beramen om ook dat slachtoffer figuurlijk een kopje kleiner te maken.
  • Wanneer 'een moord is gepleegd', geeft de moordenaar dit zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 12 uur) door aan de spelleiding, door te mailen naar gotcha@rumst.be met als onderwerp 'persoon X vermoordde persoon Y'. In de mail zelf vermeld je kort de details: naam en voornaam en waar en wanneer het gebeurd is. Zo weten de spelleiders wie er nog in het spel zit.
  • Bij discussie beslist de neutrale en rechtvaardige spelleiding van de dienst vrije tijd.

Prijzen

De winnaar krijgt een Rumst-cadeaubon ter waarde van 50 euro. Zijn er op de slotdag nog meerdere mensen in leven, dan krijgen de 5 overlevenden met de meeste moorden op hun geweten een Rumst-cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Vragen?

Je kan met al jouw vragen terecht bij de spelleiding via gotcha@rumst.be.

Veel succes!

Deel deze pagina

gotcha

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail