Afspraken maken tijdelijk niet mogelijk.

Sluiten

Deze namiddag kan je tijdelijk geen afspraken maken via rumst.be/afspraak.

Tussen 12.30 en 16.30 uur werken we aan het afsprakensysteem, zodat we je nadien nog beter van dienst kunnen zijn. Telefonische afspraken zijn niet mogelijk omdat het onthaal op vrijdagnamiddag gesloten is.

naar top

Vraag en antwoord het recyclagepark werkt op afspraak

 • Grote werken gepland en meerdere bezoekjes zijn nodig?!

  Geen probleem, je kan tot maximum 3 bezoeken vooruit inplannen. Hou zeker rekening met de tijd die je nodig hebt om opnieuw jouw wagen te laden en naar het park te rijden bij het inplannen van een 2e afspraak en neem wat marge!

  Heb je al 1 of meerdere ingeplande bezoekjes afgelegd, dan kan je weer 1 of meerdere inplannen, tot je er weer 3 vooruit gepland hebt!

  Let wel, dit aantal is gelimiteerd tot 3 bezoeken per adres (NIET per rijksregisternummer). Indien er dus meerdere personen gedomicilieerd zijn op jouw adres - en dus verschillende rijksregisternummers hebben - blijft nog steeds het maximum aantal van 3 bezoeken mogelijk!

  top
 • Ik heb geen internet, wat nu?

  Heb je geen toegang tot internet of ondervind je problemen bij het aanmaken van een reservatie op de webpagina dan helpen onze collega's van klantenbeheer jou graag op weg! Je kan hen telefonisch bereiken op het nummer 03 350 08 14 (elke werkdag van 8 tot 12 uur en 13 tot 16.45 uur).

  top
 • Ik wil een afspraak maken, hoe doe ik dat?

  Wie?

  Niet alleen inwoners uit Rumst, maar ook inwoners uit de cluster zuid (o.a. Aartselaar, Boechout, Boom, Hove, Kontich, Lint en Niel) kunnen hun afspraak op het recyclagepark van Rumst reserveren.
  De toegang tot de andere parken blijft in deze fase van het proefproject nog steeds zonder afspraak!

  Waar?

  Inwoners kunnen eenvoudig hun afspraak inplannen via de reservatietool op de website igean.mijnrecyclagepark.be of via de startpagina van IGEAN milieu & veiligheid.

  Hoe?

  Na registratie van jouw postcode en rijksregisternummer krijg je de keuze uit de beschikbare tijdssloten op jouw gekozen dag. Na bevestiging ervan krijg je nog een mailtje met een herhaling van jouw afspraak en de bijhorende aandachtspunten.

  Maak een afspraak

  top
 • Wat doe je op de dag van jouw afspraak?

  Wat doe ik op de afspraak zelf?

  Kom op het moment van jouw afspraak naar het park en breng zowel de bevestigingsmail (mag op papier of op jouw telefoon) samen met jouw eID mee. Wanneer je op het gereserveerde tijdstip jouw eID in de toegangszuil steekt, zal de slagboom openen!

  Te vroeg of te laat?

  Elk tijdslot geeft een marge van 15 minuten. Je reserveert namelijk een plekje tussen bijvoorbeeld 9 en 9.15 uur. Ben je te vroeg, zal je even moeten wachten. Let er wel op dat je het verkeer of de toegang voor andere bezoekers niet verspert.

  Ben je te laat? Dan is het jammer genoeg niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen en willen we je vragen om een nieuwe afspraak te maken.

  Maak een afspraak


  Geen afspraak?

  Kan het toegangscontrolesysteem jouw eID niet koppelen aan een rijksregisternummer dat in de reservatielijst staat rond dat tijdstip, zal de slagboom niet openen. Jammer genoeg kan je dan niet op het park terecht en moet je een nieuwe afspraak maken.

  top