Welkom in de Gam

Gemeenschapscentrum de Gam

Op 11 maart was het eindelijk zo ver. Dan gooide het nieuwe gemeenschapscentrum van Rumst de deuren open. Het gemeenschapscentrum moet uitgroeien tot hét trefpunt voor ontmoeting, ontspanning, ontdekking en beleving voor jong en oud. De inplanting van een nieuw gemeenschapscentrum tussen de sportvelden, het park, de sporthal, jeugdlokalen en speelpleinen zorgt ervoor dat het vrijetijdsaanbod compleet wordt. Er wordt een polyvalente zaal ingericht met de nodige infrastructuur om er een waaier aan activiteiten te kunnen organiseren. Een muziekoptreden, een turnfeest, de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, een intieme theatervoorstelling … Het kan hier allemaal!

Een nieuwe thuis, daar hoort natuurlijk ook een nieuwe naam bij. Daarom vroeg het lokaal bestuur aan de Rumstenaren om mee te denken en te stemmen op hun favoriete naam. Tijdens het openingsweekend werd de naam onthuld. We heten je van harte welkom in ‘de Gam’!

Straffe voorstellingen en workshops in seizoen 2022-2023

Komend seizoen geniet je in de Gam van fijne animatiefilms, concerten, comedy en theatervoorstellingen. Ontdek op www.rumst.be/podium het programma van seizoen 2022-2023 en koop meteen je tickets.