Deelname aan de Jaarmarkt 2020

Thuisloket

  • Projecttoelage voor straatanimatie

    Formulier

RUMST JAARMARKT OP ZATERDAG 3 OKTOBER 2020
MOET JE MEEMAKEN MAAR MAG JE OOK MEE MAKEN!

Op zaterdag 3 oktober is het opnieuw jaarmarkt in Rumst. Samen met de handelaars, horeca, foorkramers, veehouders en verenigingen willen we er graag terug een feestelijk gebeuren van maken.

Het parcours van de jaarmarkt zal geconcentreerd zijn in het centrum. De Peperstraat en een gedeelte van de Visserstraat  worden mee in gebruik genomen voor de organisatie van de  jaarmarkt; autoverkeer naar Home Van Der Taelen en Drie Rivieren zal via de Steenberghoekstraat, Nijverheidsstraat en bocht Veerstraat- Vissersstraat geleid worden.

Bij de planning van de activiteiten willen we als lokaal bestuur onze animatie zoveel mogelijk aanvullend afstemmen op de activiteiten van verenigingen, handelaars, horeca. Vandaar onze vraag om – in het kader van de voorbereiding en de uitgave van de jaarmarktkrant – jullie activiteiten uiterlijk tegen 31 mei  door te geven met de vermelding van het soort activiteit, dag, plaats, uur en de organiserende vereniging. Ook de eventuele toegangsprijs of gratis toegang nemen we graag mee op in de krant .
Bezorg je activiteit bij voorkeur digitaal via het thuisloket of download het bijgevoegde invulformulier en bezorg het via mail aan sport@rumst.be

Door opname van je activiteit in de jaarmarktkrant krijgt deze alvast extra promotie.

Rumstse handelaars/horeca-uitbaters of verenigingen die als animatie openluchtactiviteiten organiseren tijdens het weekeinde van de jaarmarkt, kunnen onder bepaalde voorwaarden beroep doen op subsidie op straatanimatie. Het reglement kan je onderaan raadplegen. Je subsidieaanvraag doe je digitaal via het thuisloket tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de activiteit.

Indien je graag een digitaal plannetje van het centrum van de deelgemeente Rumst bekomt, vermeld dit dan zeker bij het indienen van je activiteiten. Op dit plannetje worden de aanrijroutes van zowel zaterdag als zondag aangeduid.

Deel deze pagina

Foto jaarmarkt 2018

Openingsuren & contact

Toerisme

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Cultuur

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail

Sport

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail

Jeugd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 96
e-mail