Cultuurgala

Op vrijdag 27 september 2024 worden tijdens het Cultuurgala in de Cinema Roxy Palace prijzen uitgereikt aan personen die het culturele leven in de gemeente Rumst stimuleren.

Tijdens het Cultuurgala worden prijzen uitgereikt aan mensen die het culturele leven in de gemeente Rumst mee kleuren. De prijzen zijn een officiële erkenning van een opmerkelijke culturele prestatie. Een cultuurprijs is een symbolische prijs die geldt als teken van waardering. Zowel personen als verenigingen die een meerwaarde bieden voor het culturele leven in Rumst, kunnen een cultuurprijs winnen.

Een waardevol project gezien? Laat het weten!

Iedereen kan suggesties doen. Ken jij een persoon of vereniging die op cultureel vlak iets fantastisch gerealiseerd heeft en het verdient om in de bloemetjes gezet te worden? Stuur dan een mailtje naar vrije.tijd@rumst.be met mededeling ‘suggestie cultuurgala‘ en zo veel mogelijk info over de persoon of vereniging en reden waarom je vindt dat die een cultuurprijs verdient.

De cultuurraad gaat daarna met de suggesties aan de slag en selecteert de genomineerden. Die kan je in de weken voor het Cultuurgala al ontdekken op www.rumst.be/cultuurgala. De winnaars van de cultuurprijzen worden op vrijdagavond 27 september bekendgemaakt.

Kom je naar het Cultuurgala?

We verwelkomen jullie graag op vrijdag 27 september om 20 uur in Cinema Roxy Palace. De perfecte locatie om de winnaars in de bloemetjes te zetten en hét moment bij uitstek om de cultuurlaureaten binnen onze gemeente te leren kennen.

Toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is nodig.

Vrijdag 27 september, 20 uur
Cinema Roxy Palace (Statiestraat 5, Rumst)
Gratis

Reserveer je plekje

Contact

Vrije Tijd

Nu gesloten
Adres
Gemeentehuis Koningin Astridplein 12 , 2840 Rumst Routebeschrijving
Tel.
Vandaag
Open van 08:30 tot 12:00 uur & 13:30 tot 16:45 uur
Morgen
Open van 08:30 tot 12:00 uur
Naar top