Chocorette

Chocorette is een ambachtelijk chocolatier gevestigd in Aartselaar maar vindt zijn oorsprong in Reet. Yanne De Decker, begon met Chocorette als student-zelfstandige. Van een klein atelier in het ouderlijk huis tot een mooie zaak in Aartselaar centrum. Een droom die is uitgekomen! Samen met een enthousiast team staat ze van dinsdag tot en met zaterdag klaar om de mensen te verwennen met chocolade lekkernijen. Vele mensen vonden reeds de weg naar Chocorette en komen genieten van al die’ kleine gelukjes’. 

De winkel bestaat uit een horeca-gedeelte en een open atelier. Chocorette staat garant voor ‘Goe Grief’ dat met de hand gemaakt wordt in het eigen atelier. Wanneer je in de zaak iets gaat drinken, kan je zo in het atelier kijken en voel je de passie tot bij jou. 

In de winkel kan je pralines vinden met zowel klassieke alsook uitdagende smaken. Ze proberen ook lokale streekproducten te verwerken in de pralines en te koop aan te bieden in de winkel. Zo hebben ze een praline met Marula-gin en appelsien en kan je ook die lokale gin zelf bij hen aankopen. 

Naast pralines kan je bij Chocorette terecht voor tal van lekkernijen: bokkepootjes, mellowcakes, studentenhaver, truffels … Kwaliteit, versheid en vriendelijkheid staat centraal! 

Chocorette staat ook voor inclusief werken. Zo komen Eline en Eftichia er op dinsdag en donderdag een handje helpen. Want is het niet voor ieder van ons fijn om dromen waar te maken? 

Meer info vind je op www.chocorette.be

Naar top