Begeleid je onderneming door een business coach

Thuisloket

  • Aanvraag business coach voor ondernemers

    Formulier

De voorbije maanden waren beslist niet de makkelijkste voor jouw onderneming. De epidemiologische situatie zet de overheden aan tot het nemen van verregaande maatregelen om de verspreiding van het COVID19-virus een halt toe te roepen.

Als gemeentebestuur hebben we beslist om met de hulp van de Vlaamse en Federale overheid een budget vrij te maken voor de begeleiding van ondernemers om hen door deze moeilijke periode heen te loodsen.

Business coach in samenwerking met UNIZO

Concreet kan je je inschrijven voor een traject op maat met begeleiding van een business coach.
Het traject loopt in samenwerking met UNIZO. Coaches starten met jou een herstel- of groeitraject op. Hiervoor worden twee consultancy-uren kosteloos aangeboden door het gemeentebestuur.

Heb je interesse, schrijf je dan in via dit formulier of tijdens de openingsuren telefonisch via 03 880 00 11. We noteren graag jouw contactgegevens en nemen terug contact met je op!

Meer ondersteuning nodig

  • Als jij en jouw familie door deze crisis in financiële problemen dreigen te komen dan kan je ook contact opnemen met onze medewerkers van het sociaal huis voor de nodige bijstand en ondersteuning.
  • Verder hebben we een gesloten Facebookgroep ‘lokale ondernemers van Rumst’ opgericht, zodat ondernemers op een makkelijke manier tips of initiatieven met elkaar kunnen delen, informatie en ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen helpen. Sluit je er zeker bij aan!
  • Als je verder op de hoogte wil blijven van de initiatieven van de gemeente Rumst voor handelaars en ondernemers, kan je je registreren op de digitale nieuwsbrief. Je hoeft hiervoor enkel op www.rumst.be/nieuwsbrief je naam en je e-mailadres op te geven en deze nieuwsbrief aan te duiden: “Rumst Info voor handelaars en ondernemers”.
  • Neem zeker ook een kijkje op www.rumst.be/ondernemers, waar we een aantal nuttige linken op een rij zetten, samen met de lokale steunmaatregelen en de richtlijnen voor ondernemers.

Het zijn geen evidente tijden. Maar samen zetten we door.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 11
Fax fax
03 844 32 32
e-mail
adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen