Bewonerspanel

Zo was het

De gemeente Rumst is ervan overtuigd dat het cruciaal is om te weten wat er leeft in onze gemeente om de juiste keuzes te kunnen maken. Om op regelmatige basis de vinger aan de pols te houden ging in 2020 het inwonerspanel van start.

Hier willen we naartoe

Jaarlijks krijgt een willekeurige selectie van inwoners de kans om zich te registreren voor het inwonerspanel. Deze panelleden vormen een doorsnede van de bevolking in Rumst en geven geregeld via een korte bevraging hun mening en advies over verschillende thema’s die leven binnen de gemeente, zoals sport, dienstverlening, mobiliteit, cultuur…

Laat ook jij jouw stem horen?

Ontving je een uitnodigingsbrief voor het inwonerspanel? Dan ben jij één van de geselecteerden op basis van een willekeurige selectie. Grijp zeker je kans om jouw stem te laten horen en mee vorm te geven aan de toekomst van onze gemeente!
Registreren kan via deze link: https://s.onderzoek.publicminds.be/rum20210

Benieuwd naar de resultaten van de peilingen?

Per thema-onderzoek wordt een uitgebreid rapport van de resultaten opgemaakt. Ontdek hieronder alvast hoe jouw mede-inwoners verschillende aspecten van het leven in Rumst beoordelen.

Raadpleeg hier de resultaten: https://rumst.inwonerspanel.be

Het inwonerspanel wordt voor verschillende vormen van advies ingezet: om te polsen naar de prioriteiten bij de inwoners, om na te gaan hoe bepaalde zaken geëvalueerd worden, als klankbord of als inspiratiebron. Het panel vormt voor de gemeente een burgeradviesraad.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 46
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen