Multimove Lessenreeks

Deze informatie is niet meer actueel!
Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de ...

Wanneer

 • 04 oktober ’17 (wo)
  -
  13 december ’17 (wo)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 14u. tot 16u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 35,00 (Basistarief: 35,00 €)

Waar

Naam
Turnzaal Ter Doelhaegen
Adres
Doelhaagstraat 22840 Rumst

Tickets

E-mail

Info

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

35 euro voor 10 lessen, of 90 euro voor de volledige lessenreeks van 28 lessen. Elke woensdagnamiddag (behalve of feest- en vakantiedagen)
GRATIS Proefles op 20 september 2017

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Multimove ©M.Lermitte

Categorie

Organisatie

Naam
K.Rumstse SK

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina