Photoshop Elements Workshop

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze module richt zich tot diegene die al wat ervaring hebben met Photoshop Elements. Hiervoor maken we gebruik van Adobe Photoshop Elements 13, een programma dat veel budgetvriendelijker is dan het eigenlijke Adobe Photoshop dat sinds de laatste versie is overgestapt op een eerder prijzig abonnementssysteem. In deze module leer je nieuwe technieken voor het bewerken van afbeeldingen. Verder ...

Wanneer

 • 04 september ’17 (ma)
  -
  27 november ’17 (ma)
  maandag
  van 08.45u. tot 11.30u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 65,00 (Basistarief: 65,00 €)

Waar

Naam
Lokaal Dienstencentrum Hof van Crequi
Adres
Nieuwstraat 1052840 Terhagen (Rumst)

Tickets

Telefoon
03 844 86 72

Info

Deze module richt zich tot diegene die al wat ervaring hebben met Photoshop Elements. Hiervoor maken we gebruik van Adobe Photoshop Elements 13, een programma dat veel budgetvriendelijker is dan het eigenlijke Adobe Photoshop dat sinds de laatste versie is overgestapt op een eerder prijzig abonnementssysteem.
In deze module leer je nieuwe technieken voor het bewerken van afbeeldingen. Verder worden gekende technieken op een andere manier gebruikt om nieuwe effecten te maken.
We werken hier via een workshop, iedereen werkt op zijn tempo aan de verschillende oefeningen en dit via zogenaamde tutorials. Deze stap voor stap handleiding begeleid je door de verschillende opdrachten. Met sommige tutorials kan je al het gewenste effect krijgen in enkele stappen, andere vragen wat meer tijd en geduld.
Op het programma:
• Het aanmaken van wenskaarten en fotokaarten
• Bewegende beelden maken in Photoshop Elements
• Een fotomozaïek maken
• Een puzzel maken van een foto
• Een zomerfoto met kunstmatige sneeuw of een stevige regenbui met bliksem
• Een pentekening maken van een foto
En nog veel meer!
Alle activiteiten