Familiefilm 9+: Verboden voor honden en Italianen

Dit is een UiTPAS evenement. Vlieg

FAMILIEFILM VOOR IEDEREEN VANAF 9 JAAR - Zowel grote socio-politieke tragedies als kleine alledaagse verdrietjes en blijdschappen komen tot leven in deze koddige klei-animatie vol leuke details.

Alain Ughetto combineert poëzie en realisme in een vertederend verhaal dat dringend verteld moest worden, een verhaal over welkom of niet welkom zijn. Het verhaal van Luigi, een Italiaanse immigrant die in de jaren 1920 clandestien de Alpen overstak en in Frankrijk een gezin en een nieuw leven vond. De film is gebaseerd op de reis van de familie van filmmaker Alain Ughetto, die zo'n 100 jaar geleden vanuit Piemonte de grens overstak, op zoek naar geluk en welvaart. Een trip vol vernedering en afwijzing, maar ook vol pure heldenmoed.

LOCATIE de Gam (Kardinaal Cardijnstraat 31A, Rumst)
TICKETS Basis € 5 / UiTPas kansentarief € 1
UUR Deuren & bar: 10.30 uur / Start film: 11 uur

**FAMILIEDAG in de Gam ? Elke eerste zondag van de maand!**
Proef er naast een unieke en professionele theatervoorstelling ook van de sfeer van de Gam: blijf voor of na de voorstelling gezellig plakken bij een drankje (1 gratis consumptie zit in de prijs van jouw toegangsticket!), kleur onze gepersonaliseerde kleurprenten in, ga nog in nagesprek met de acteurs… Zo wordt heel de familie verwend in de Gam: (groot-)ouders, broers, zussen… Iedereen welkom!

Wanneer

  • zo 04 februari 2024
    van 11.00 u tot 12.15 u

Prijs

€ 5,00 (Kansentarief met UiTPAS Rupel - 1,00 euro)

Waar

Naam
De Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 31a2840 Terhagen (Rumst)

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

Naam
Dienst Vrije Tijd Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina