Familievoorstelling 3+: Het Ei - Lelijk Eendje

Dit is een UiTPAS evenement. Vlieg

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR - Een handmade update van het bekende sprookje van Andersen. Hilarisch snaterend en taterend toneel vol dolle livemuziek en zotte poppen.

Een nest eendenkuikens kruipt uit het ei
maar er is me daar toch één mottigaard bij...
pluizig en geel, ranzig en scheel
moeder eend fronst: is dat er ook ene van mij?

De wervelende opgenomen vertelstem van Warre Borgmans neemt je mee langs waterpartijen, naar brekende eierschalen, rietveldjes en verdoken vijanden...

Bo Spaenc (live muziek, audio-, stemmetjes- en geluidskwaakzalverij) en Milly Jennes (poppen- en objecten-gefladder) duikelen onder in dit vertrouwde verhaal. Ze toveren deze breekbare klassieker om tot een dolkomisch nest vol frisse twists en verrassende vondsten voor oren en ogen.

Bo Spaenc maakt swingend muziektheater voor kids. Jarenlang was hij artistiek leider van Muziektheater De Kolonie (o.a. de 4+ hits Bizar, Umm, Manneke Tap,…). Hij maakte o.a. ook alle muziek en geluidjes voor Bumba en richtte The Chain Gang op (voorloper Het Geluidshuis). Milly Jennes is poppenspeelster op internationaal niveau. Dries Bellinkx (techniek, popmanipulatie en muzikant) swingt mee als de beesten. HET EI is een pop-upverbond tussen deze vier artiesten met een groot en zot hart voor kleuters.

Lelijk Eendje is een samenwerking tussen 'Het Ei' & Schouwburg Noord
Coproductie: Perpodium / Met de steun van de taxshelter van de Belschische Federale Overheid via Cronos Invest / Ontwerp: Beeldzorg

Wanneer

  • zo 07 april 2024
    van 11.00 u tot 11.50 u

Prijs

€ 10,00 (kinderen - 8,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Rupel - 2,00 euro)

Waar

Naam
De Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 31a2840 Terhagen (Rumst)

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam
Alle activiteiten