Sophia Ammann plays Leonard Cohen (concert voor zittend publiek)

Dit is een UiTPAS evenement.

ZITTEND THEATERCONCERT - Met 'Sophia Ammann plays Leonard Cohen' brengt dit trio op eigen wijze het werk van Cohen weer tot leven. Verwacht je aan een heerlijk warm muzikaal dekentje in aanloop naar de kerstperiode.

Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die de voorbije jaren vooral in beeld kwam als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine (die heel wat airplay kreeg op o.a. Radio 1). Van jongs af aan is Sophia gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Live laat Sophia zich bijstaan door Jon Birdsong op trompet (Black Flower) en Joppe Tanghe op zang (ONS/Fruits of Labor).

Sophia Ammann besloot enkele jaren geleden met een Leonard Cohen-project te toeren in o.a. Canada en Nepal. Daar werden de concerten zeer goed onthaald en Sophia kwam er ook op nationale radio. Ook in België speelde ze met dit project op unieke plekken: van diverse kerken tot mooie cultuurzalen. Overal waar dit trio hun Leonard Cohen-programma brengt, worden ze erg warm onthaald door het publiek. De voorbije jaren was Sophia ook al te horen bij de boekvoorstelling De demonen van Leonard Cohen van Francis Mus.

“De muziek van Little Dots komt zachtjes binnen, maar wél met een bedwelmend effect. De stem van Sophia Ammann is daartoe de sleutel en roept de geest op van Leslie Feist.” - Kurt Overbergh, Artistiek Directeur AB, Brussel

“Heerlijk beklijvend bracht Sophia Leonard Cohen in de spookachtig verlichte Sint-Jacobskerk. Vanaf het moment dat ze haar eerste noot aansloeg, tot de laatste, was het muisstil in de hele kerk. Sophia verbaasde en verraste.” - Dansende Beren

LOCATIE de Gam (Kardinaal Cardijnstraat 31A, Rumst)
TICKETS Basis € 12 / UiTpas kansentarief € 2
UUR Deuren & bar: 19 uur / Start concert: 20 uur

Wanneer

  • vr 15 december 2023
    van 20.00 u tot 21.15 u

Prijs

€ 12,00 (Kansentarief met UiTPAS Rupel - 2,4 euro)

Waar

Naam
De Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 31a2840 Terhagen (Rumst)

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam
Alle activiteiten