START CULTUURSEIZOEN DE GAM: Hetty Helsmoortel - Missie 2023 (try-out) - UITVERKOCHT

Dit is een UiTPAS evenement.

Deze try-out is uitverkocht.

WETENSCHAP/THEATERSPECIAL - Een try-out van dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen!

Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in deze try-out van haar gloednieuwe show terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar. Wat doen we als plots 99% van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap? Dat, en véél meer, kom je te
weten in Missie 2023 (try-out). Hetty vertelt zoals steeds bevlogen, helder en verrijkend. Ze kluistert toeschouwers zonder enige moeite muisstil aan hun stoel. En tussendoor mag er al eens gelachen worden.

Hetty wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie. Samen met Lieven Scheire maakt ze maandelijks de podcast Nerdland. Daarnaast is ze artistiek directeur van Nerdland Festival: het grootste open air science festival van het land, waar wetenschap op een entertainende manier wordt geserveerd. De missie van Hetty is duidelijk: wetenschap de plaats geven die ze in onze maatschappij verdient, te midden van de mensen.

LOCATIE de Gam (Kardinaal Cardijnstraat 31A, Rumst)
TICKETS Basis € 13 / UiTpas kansentarief € 3
UUR Deuren & bar: 19 uur / Start voorstelling: 20 uur

Wanneer

  • vr 06 oktober 2023
    van 20.00 u tot 21.15 u

Prijs

€ 13,00 (Kansentarief met UiTPAS Rupel - 2,6 euro)

Waar

Naam
De Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 31a2840 Terhagen (Rumst)

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam
Alle activiteiten