Familiefilm 5+: Solan & Ludwig Reis naar de maan

Dit is een UiTPAS evenement. Vlieg

Opgelet: de ticketverkoop voor deze voorstelling start op dinsdag 6 juni 2023, 9u!


FAMILIEFILM VOOR IEDEREEN VANAF 5 JAAR - 50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.

De derde film over Solan & Ludwig is een hilarisch avontuur vol dolle plottwists en koddige personages. Nostalgische animatie, maar heel actueel in z'n pittige commentaren en doldwaze humor, en daarom uiterst geschikt voor jong en oud. Met de stemmen van Martine Tanghe en Freek Braeckman.

LOCATIE de Gam (Kardinaal Cardijnstraat 31A, Rumst)
TICKETS Basis € 5 / UiTpas kansentarief € 1
UUR Deuren & bar: 10.30 uur / Start film: 11 uur

**FAMILIEDAG in de Gam ? Elke eerste zondag van de maand!**
Proef er naast een unieke en professionele theatervoorstelling ook van de sfeer van de Gam: blijf voor of na de voorstelling gezellig plakken bij een drankje (1 gratis consumptie zit in de prijs van jouw toegangsticket!), kleur onze gepersonaliseerde kleurprenten in, ga nog in nagesprek met de acteurs… Zo wordt heel de familie verwend in de Gam: (groot-)ouders, broers, zussen… Iedereen welkom!

Wanneer

  • zo 05 november 2023
    van 11.00 u tot 12.20 u

Prijs

€ 5,00 (Kansentarief met UiTPAS Rupel - 1,00 euro)

Waar

Naam
de Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 312840 Terhagen (Rumst)

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam
Alle activiteiten