Oeverconcert STROOM-festival: Duo Como

Dit is een UiTPAS evenement.

6 juli 2023: Oeverconcert op de steiger van Wienerberger
Tijdens het STROOM-festival kan je twee weken lang genieten van gratis oeverconcerten in de prachtige Scheldevallei. Van 1 tot 12 juli vaart de 100% CO2-neutrale STROOMboot een groene en creatieve koers op de Schelde, Durme en Rupel en meert aan in verschillende gemeenten. Van Bornem tot in Wichelen worden de steigers er elke dag omgetoverd in een muzikaal kleedje van unieke concerten, variërend van klassiek en jazz, tot folk en poëzie.

In Rumst houdt de STROOMboot halt aan de steiger van de firma Wienerberger. Een unieke halte waar je normaal gezien niet zomaar terecht kan. Door een samenwerking tussen de vrijetijdsdienst van gemeente Rumst, Wienerberger en het STROOM-festival, kunnen we nu een select publiek veilig laten genieten van heerlijke muziek op een zomerse avond.

Extra: Rondleiding bij Wienerberger
Wie dit wenst, kan na het concert een unieke rondleiding volgen achter de schermen bij Wienerberger. Deze rondleiding start aansluitend bij het concert om 20.15 uur en eindigt ten laatste om 22 uur. Als je de rondleiding wil volgen, kan je dit aanduiden in het inschrijvingsformulier.

Inschrijven
Het evenement is gratis. U dient zich hiervoor wel in te schrijven via dit formulier. (Keuze enkel het steigerconcert, of inclusief de rondleiding)

PROGRAMMA
DUO COMO - L'EAU DOUCE
Emma en Sebastian houden van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en van nu, maar ook van jazz, uitgesproken ritmes en zuiderse invloeden. Duo Como speelt evenzeer eigen arrangementen van muziek van bijvoorbeeld Astor Piazzolla of Ennio Morricone.
In hun kleurrijke programma L'eau douce nemen Emma en Sebastian je met een zachte zomerbries mee naar een warme, speelse en liefelijke zomeravond. Perfect voor deze maand juli.
Uitvoerders: Emma Wills, gitaar / Sebastian Enriques, accordeon

TIMING
18u terrein open + drankje aan de STROOM-bakfiets
19u start concert Duo Como
20.15u voorzien einde
20.15u optioneel rondleiding bij Wienerberger (beperkte beschikbaarheid - 36 plaatsen)

PRAKTISCH
Dit zomers concert is gratis, maar inschrijven is verplicht via dit formulier.
U kan voor en na het concert terecht voor een verfrissend drankje bij de STROOM-bakfiets.

Wie dit wenst, kan na het concert een unieke rondleiding volgen achter de schermen bij Wienerberger. Deze rondleiding start aansluitend bij het concert om 20.15 uur en eindigt ten laatste om 22 uur. Als je de rondleiding wil volgen, kan je dit aanduiden in het inschrijvingsformulier.

BEREIKBAARHEID
Fietsers en wandelaars kunnen gemakkelijk het terrein op via de poort aan de Rupeldijk (exacte locatie via deze link)

Kom je toch met de auto?
Dan kan je terecht op de parking op het terrein van Wienerberger, ter hoogte van de Nieuwstraat 44 (aan de overkant van de firma Wienerberger zelf, op de parking/laad en loskade aan de kant van de Rupel.

Wanneer

  • do 06 juli 2023
    van 19.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Rupel - 0,00 euro)

Waar

Naam
Steiger Wienerberger
Adres
Rupeldijk ter hoogte van de steiger van Wienerberger (parallel met de Nieuwstraat)2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 880 00 94
E-mail
Website
http://www.rumst.be/degam

Thuisloket

  • Inschrijving STROOM 2023

Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

Naam
Dienst Vrije Tijd Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina