Cava-concert met Jens Vermeiren

Dit is een UiTPAS evenement.
Deze informatie is niet meer actueel!
Jens Vermeiren (2000) begon zijn pianostudies bij Stefan Van Landeghem in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord in Niel en later in de Kunstacademie van Beveren. Vanaf 2015 tot 2018 maakte hij deel uit van een speciale vooropleiding in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, genaamd 'Jong Conservatorium'. Hij kreeg er les van onder meer Nicolas Callot, Annelien Van Wauwe en Levente Kende.
In 2017 combineerde Jens zijn studies in het secundair onderwijs met een voorbereidend jaar Piano in het conservatorium, genaamd "Jong Talent" bij Nikolaas Kende. Sinds 2018 studeert hij voltijds in het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Nikolaas Kende.
In 2018 werd Jens tweede laureaat-finalist in de hogere graad van de Cantabile Pianowedstrijd voor de jeugd. Daarnaast won hij in hetzelfde jaar de publieksprijs op de internationale pianowedstrijd Vriendencultuurprijs 2018 in Tilburg. In 2022 werd hij tweede finalist op de Stephan De Jonghewedstrijd.
Jens volgde masterclasses bij onder meer Hannes Minnaar, Eliane Rodrigues, Liebrecht Vanbeckevoort, Mi-Jo Lee, Klaus Hellwig, Vitaly Samoshko en Jean-Claude Vanden Eynden.
In mei 2021 werd Jens geselecteerd voor het jongerenpanel DeZes. Hierdoor mocht hij voor Canvas de Koningin Elisabethwedstrijd voor Piano 2021 op de voet volgen en verslag uitbrengen voor Canvas en Klara.
Als fiere Rumstenaar speelt hij een thuiswedstrijd en zal hij jullie meenemen op een meeslepende, muzikale reis.

Wanneer

  • vr 12 mei 2023
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 10,00

Waar

Naam
de Gam
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 312840 Terhagen (Rumst)
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

Naam
Dienst Vrije Tijd Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina