Dartsavond

Deze informatie is niet meer actueel!
U kent het spelletje niet, u hebt nog nooit een pijltje gegooid, u hebt al eens een pijltje gegooid maar eindigen met een dubbel is toch iets te moeilijk, u hebt het spelletje al eens op tv gezien maar dat is het dan, ... geen probleem. Met enkele fun-spelletjes leert u het bord kennen en met spelletjes 101 en 301 eindigend op een single leert u het spel spelenderwijs.

U speelt het spel en wil u meten met andere spelers? Geen probleem, bij ons kan je een 501 spelen eindigend op een dubbel. Misschien wel in een verrassend frisse andere formule dan echte competities, maar daarom niet minder leuk.

Bij elk spelletje dat u speelt kan u een punt verdienen. Degene met de meeste punten op het einde van de avond wint een prijsje. Er zijn 2 prijzen voorzien, eentje voor de 101'ers en eentje voor de 501'ers.
Bij inschrijving geeft u gewoon op of u voor 501 of 101 gaat.

Indien u later komt, geen erg, u kan altijd mee starten met een nieuw spelletje als een spelletje is afgelopen. Er wordt doorlopend gespeeld, maar natuurlijk kan u altijd even pauze nemen om te genieten van een heerlijk drankje of om te supporteren. U kan spelletjes afwisselen maar als je een spelletje leuk vindt kan je het een aantal keren achter elkaar spelen, zoals je zelf wenst.
Nog niet overtuigd? Wel, als je een pijltje of een ander voorwerp van een 20 tot 25 gram een 2,37 meter ver kan werpen, dan kan je dartsen. We maken er gewoon een sportieve gezellige leuke avond van. Drankje gratis in inschrijvingsprijs.

Wanneer

  • vr 28 oktober 2022
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 5,00 (KWB Voorinschrijving - 3,00 euro, Basis Ter plaatse - 6,00 euro, KWB Ter plaatse - 4,00 euro)

Waar

Naam
zaal Gildenhuis - Eikenstraat 13 Reet
Adres
eikenstraat 132840 Reet (Rumst)

Tickets

E-mail

Contact

Telefoon
0478514707
Website
https://kwbreet.be/content/agenda_darts-avond
Alle activiteiten