Duurzaamheidscafé

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 24 september 2021 vieren we, samen met de rest van de wereld, de zesde verjaardag van de ondertekening van Agenda 2030 van de Verenigde Naties. Dit is een langetermijnagenda met 17 doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plaats moet maken tegen 2030. Deze doelstellingen worden de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) genoemd. Samen met tientallen andere Vlaamse steden en gemeenten viert Rumst die verjaardag een hele week lang: van 20 tot 25 september.
 
Op het tweede Duurzaamheidscafé kan je onze eigen ‘Duurzaamheidshelden’ ontmoeten. Rumstse burgers, organisaties, bedrijven of andere groepen die op hun manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Zij worden de lokale gezichten van de 17 mondiale doelstellingen.

Het Duurzaamheidscafé vindt plaats op 24 september 2021 bij zorgboerderij Dores vzw. Die avond zijn we te gast in zorgboerderij Dores vzw. Na de verwelkoming door schepen van Duurzaamheid & Ontwikkelingssamenwerking Raf De Schepper zullen sprekers het woord nemen over duurzame onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en lichten we het gemeentelijk klimaatactieplan en de vernieuwde subsidiereglementen toe. Daarna is er de mogelijkheid om bij te praten bij een hapje en drankje. Een niet te missen activiteit voor iedereen die duurzaamheid een warm hart toedraagt.
 
Het Duurzaamheidscafé is gratis maar inschrijven is verplicht.

Wanneer

  • vr 24 september 2021
    van 19.30 u tot 23.00 u

Waar

Naam
Dores vzw
Adres
Begijnenbossen 882840 Reet (Rumst)
Alle activiteiten

Categorie

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina