Bakken zonder suiker, lactose of gluten

Dit is een UiTPAS evenement.
De lockdown(s) zette heel wat mensen aan tot bakken. En zeg nu zelf, de geur van versgebakken cake in huis zorgt er toch voor dat de cake nog 10 keer beter smaakt dan wanneer je hem hebt gekocht?

Eén probleem met al dat bakplezier: het moet ook opgegeten worden. Soms denken we aan onze gezondheid, soms aan ons gewicht of soms mag je het gewoon niet eten door een intolerantie of allergie.

In deze workshop gaan we aan de slag met enkele recepten waar iedereen van kan genieten. We maken suikervrije en glutenvrije koekjes voor bij de koffie, lactose- en glutenvrije dessertglaasjes als verrassende afsluiter van een etentje en suikervrije chocopasta als een gezonder alternatief voor onze geliefde boterham met choco.

Prijs: 16 euro (ingrediënten te betalen aan de lesgeefster)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 12 oktober 2021
    van 19.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €)

Waar

Naam
Lokaal Dienstencentrum Hof van Crequi
Adres
Nieuwstraat 1052840 Terhagen (Rumst)
Alle activiteiten