Rumst Zomert: Mindful Walk, meer dan gewoon wandelen

Deze informatie is niet meer actueel!

Rumst Zomert, als je van verrassingen houdt. Op 16 juli is het zo ver… dan gaat onze reeks evenementen op donderdag van start.

Ons eerste evenement op 16 juli is er eentje dat je nieuwe energie gaat geven en waar je iets bijleert dat je in je dagelijks leven kan inzetten.

We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl belangrijk is. Er is behoefte aan ontspanning en de hectiek van elke dag loslaten. Bewegen in het 'hier en nu' met een juiste ademhaling helpt. Yoga is een logische keuze, maar hoe gaat dat met wandelen?

Els neemt je tijdens de initiatie 'Mindful Walk' mee op pad, buiten in de natuur en laat je tijdens het wandelen kennismaken met mindfulness- & ademhalingstechnieken. Deze technieken kan je vervolgens tijdens het wandelen, lopen, sporten en in je dagelijks leven inzetten. Tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen.

Inschrijven voor de initiatie is gratis maar verplicht. Zorg voor aangepaste kledij en schoenen, want de wandeling gaat door in alle weersomstandigheden. Momenteel is de sessie volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 16 juli 2020
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Naam
3Rivieren
Adres
Vissersstraat2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 880 00 91
Alle activiteiten