Rumst Zomert: het Wienerberger doolhof

Deze informatie is niet meer actueel!

Rumst Zomert
Als je van verrassingen houdt

Deze zomer valt er heel wat te beleven dichtbij huis. Er zijn tal van evenementen in onze gemeente, voor ieder wat wils. Maar er zijn ook activiteiten die je de hele zomer kan doen of plekjes die je kan bezoeken. Eentje daarvan is het Wienerberger doolhof.

Ben jij baksteengoed in het vinden van de juiste weg?
Samen met de dienst Vrije Tijd creëerde Wienerberger een origineel concept om kinderen een sportieve en leuke namiddag te laten beleven tijdens de zomermaanden. Wienerberger zet op de kade grote pakketten baksteen van 1.60 meter hoogte uit in een doolhof met een oppervlakte van 400 m². Vind je direct het juiste parcours, dan leg je een afstand van 80 meter af vooraleer je terug buiten komt. Maar de vele keuzemogelijkhede zorgen er wellicht voor dat je enkele keren op een doodlopend straatje zal eindigen. Zo wordt het een spannende ontdekkingstocht voor kinderen.

Bereik het doolhof via de ingang aan het jaagpad langs de Rupel, ter hoogte van het tunneltje onder de loskade (tussen Rumst en Terhagen). Aan de toegangspoort naar de loskade volg je een veilig afgescheiden looproute naar het doolhof.

Iedereen welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • ma 13 juli 2020
    -
    zo 13 september 2020

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Naam
Jaagpad ter hoogte van Wienerberger
Adres
Jaagpad2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 880 00 91
E-mail
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

Naam
Gemeentebestuur Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina