Cava-concert met Jens Vermeiren - UITGESTELD (nieuwe datum volgt)

Jens Vermeiren uit Rumst werd geboren in 2000. Hij begon zijn pianostudies bij Stefan Van Landeghem in de Academie voor Muziek en Woord in Niel. Vanaf 2015 maakte hij deel uit van de eerste lichting van het 'Jong Conservatorium', een speciale vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Dat combineerde hij met zijn studies in het secundair onderwijs. Sinds 2018 studeert hij voltijds aan het Conservatorium in Antwerpen bij Nikolaas Kende.

Jens werd toegelaten om deel te nemen aan Pianofest, waar hij masterclasses volgde bij onder meer Daniel Blumenthal, Eliane Reyes en Mi-Joo Lee. Daarnaast volgde hij lessen bij onder andere Jean-Claude Vanden Eynden, Till Fellner en Eliane Rodrigues. Als solist speelde hij al enkele malen met orkest, waaronder het vijfde pianoconcerto van Ludwig van Beethoven.

In 2018 werd hij tweede laureaat-finalist in de hogere graad van de Cantabile Pianowedstrijd voor de jeugd. In datzelfde jaar won hij de publieksprijs op de internationale pianowedstrijd Vriendencultuurprijs in Tilburg.

Jens wil graag klassieke muziek naar een zo breed mogelijk publiek brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 21 mei 2021
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

� 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Waar

Naam
Watertoren
Adres
Rumstsestraat2840 Rumst
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

Naam
Dienst Vrije Tijd Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina