Anatolische desserten

Zoet, zoeter, zoetst. Zo staan de desserten uit Anatolië bekend. Baklava is een van de meest bekende desserts, maar Klein Azië heeft nog een hele reeks andere zoete zonden. Tijdens deze workshop maak je kennis met enkele verleidelijke desserts en zondigen we er op los. We combineren verschillende noten met suiker, zoet deeg en crèmes en genieten hiervan met sterkende thee of een kopje ...

Wanneer

  • 18 maart ’20 (wo)
    van 19.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €)

Waar

Naam
Lokaal Dienstencentrum Hof van Crequi
Adres
Nieuwstraat 1052840 Terhagen (Rumst)

Info

Zoet, zoeter, zoetst. Zo staan de desserten uit Anatolië bekend. Baklava is een van de meest bekende desserts, maar Klein Azië heeft nog een hele reeks andere zoete zonden. Tijdens deze workshop maak je kennis met enkele verleidelijke desserts en zondigen we er op los. We combineren verschillende noten met suiker, zoet deeg en crèmes en genieten hiervan met sterkende thee of een kopje schuimige koffie.

Meebrengen: bewaardoos, keukenmes, schort
Max. 10 deelnemers
€ 15 (ingrediënten te betalen aan de lesgever)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Anatolische desserten ©gemeente Rumst

Categorie

Organisatie

Naam
Gemeentebestuur Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina