Stroom op je dak, alles wat je wil weten over Zonnepanelen

Deze informatie is niet meer actueel!
Door zonne-energie te gebruiken kun je besparen op je energiefactuur. Bovendien draag je je steentje bij aan het milieu en stijgt je huis in waarde. Maar wat brengt de toekomst voor zonne-energie? De Belgische overheid biedt geen subsidies meer voor de aanschaf van zonnepanelen, maar ze zijn wel een pak goedkoper geworden en wekken meer energie op dan ooit te voren. Is de installatie ervan nog ...

Wanneer

  • 15 januari ’20 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Naam
Kantine Sportschuur Hoogvelden
Adres
Processieweg 42840 Reet (Rumst)

Tickets

Telefoon
0478514707
E-mail

Info

Door zonne-energie te gebruiken kun je besparen op je energiefactuur. Bovendien draag je je steentje bij aan het milieu en stijgt je huis in waarde. Maar wat brengt de toekomst voor zonne-energie? De Belgische overheid biedt geen subsidies meer voor de aanschaf van zonnepanelen, maar ze zijn wel een pak goedkoper geworden en wekken meer energie op dan ooit te voren. Is de installatie ervan nog nuttig?
Een deskundig spreker neemt je mee in het verhaal van zonnepanelen en zonne-energie, gebracht in klare taal. Zowel de technische kant van de zaak als opbrengst, rendabiliteit en digitale meters komen aan bod.
Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: KWB Reet ©KWB Reet

Categorie

Organisatie

Naam
KWB Reet & Gemeente Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina