Toast Literair met Rick de Leeuw

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zondag 19 januari 2020 organiseren Davidsfonds en Bibliotheek Rumst Toast Literair. Het wordt een vrolijke en onderhoudende ochtend met een veelzijdig verteller: Rick de Leeuw. 'Nieuwe buren' heb je in maten en soorten. Fijne en vervelende, opvallende en saaie. Rick de Leeuw behoort zeker niet tot de laatste categorie. Op zijn mond is deze veelzijdige artiest alvast niet gevallen, en op ...

Wanneer

  • 19 januari ’20 (zo)
    van 10.30 u tot 13.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Waar

Naam
Parochiale Kring
Adres
Veerstraat 46, 2840 Rumst2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 888 92 47
E-mail

Info

Op zondag 19 januari 2020 organiseren Davidsfonds en Bibliotheek Rumst Toast Literair. Het wordt een vrolijke en onderhoudende ochtend met een veelzijdig verteller: Rick de Leeuw.

'Nieuwe buren' heb je in maten en soorten. Fijne en vervelende, opvallende en saaie. Rick de Leeuw behoort zeker niet tot de laatste categorie. Op zijn mond is deze veelzijdige artiest alvast niet gevallen, en op zijn hoofd ook niet.

Uit het bruisende Amsterdam, verhuisde hij enkele jaren geleden naar een vredig en rustig Limburgs dorpje, waarvan de naam het omgekeerde doet vermoeden - Heks. Hij voelt er zich thuis, en is een graag geziene gast in de plaatselijke dorpsherberg.

Over zijn nieuwe buurt, over de Vlamingen die hij al zolang kent, over de rol van verhuizen in zijn leven en over een spitsvondige en eigenzinnige wandeling door de actualiteit, komt Rick de Leeuw op 19 januari vertellen in zaal Parochiale Kring in Rumst.

Van harte welkom om 10.30 uur in zaal Parochiale Kring (Veerstraat 46, 2840 Rumst). Aansluitend is er een receptie met versnaperingen. De inkom bedraagt € 10 (ter plaatse te betalen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten