Causerie in Pastorale: "De rechter vertelt"

Deze informatie is niet meer actueel!
Davidsfonds Reet nodigt u uit op de volgende editie van de succesvolle reeks “Causerieën in de Pastorale“. Op woensdag 20 november 2019 vertelt gewezen vrederechter August Laureyssens over zijn 30 jaar lange carrière als alleen zetelende rechter in het vredegerecht van Boom. Hij situeert kort de plaats van de vrederechter in ons rechtsbestel en vertelt dan honderduit over de rechtsgedingen die ...

Wanneer

  • 20 november ’19 (wo)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 45,00 (Basistarief: 45,00 €; Davidsfonds cultuurkaart: 40,00 €)

Waar

Naam
Restaurant "De Pastorale"
Adres
Laarstraat, 222840 Reet (Rumst)

Info

Davidsfonds Reet nodigt u uit op de volgende editie van de succesvolle reeks “Causerieën in de Pastorale“.

Op woensdag 20 november 2019 vertelt gewezen vrederechter August Laureyssens over zijn 30 jaar lange carrière als alleen zetelende rechter in het vredegerecht van Boom. Hij situeert kort de plaats van de vrederechter in ons rechtsbestel en vertelt dan honderduit over de rechtsgedingen die voor zijn rechtbank werden behandeld, doorspekt met tal van smakelijke anekdotes. Gust Laureyssens is een geboren verteller die u niet alleen inzicht geeft, maar ook plezier garandeert.

Uiteraard wordt de causerie afgesloten met de amuses van sterrenchef Bart De Pooter van restaurant Pastorale en enkele glazen uitstekende wijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten