Ludieke voordracht: "Van string tot string"

Erna Siebens vertelt ons alles over deze kledingstukken door de eeuwen heen. Met dia's, replica's en authentieke stukken die tot de verbeelding spreken! Deze dame verwierf als costumière nationale en internationale naambekendheid en werkte o.a. voor het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100 en Holiday on Ice. Zij was tevens adviseur bij de VRT en VTM en leverde kleding voor tv-series en ...

Wanneer

  • 13 februari ’20 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; DF-leden: 10,00 €)

Waar

Naam
Trefcentrum Predikherenvelden
Adres
Seringenlaan 2A2840 Reet (Rumst)

Contact

Telefoon
0476/216.315
E-mail

Info

Erna Siebens vertelt ons alles over deze kledingstukken door de eeuwen heen. Met dia's, replica's en authentieke stukken die tot de verbeelding spreken!
Deze dame verwierf als costumière nationale en internationale naambekendheid en werkte o.a. voor het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100 en Holiday on Ice. Zij was tevens adviseur bij de VRT en VTM en leverde kleding voor tv-series en films van Lieven Debrauwer.

Vandaag wordt open en 'bloot' over lingerie gesproken. Zonder schroom stapt men lingeriezaken binnen. Maar hoe ging dat dan vroeger, benieuwd? Verneem er alles over tijdens de voordracht aan de vooravond van Valentijnsdag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten