Ga mee naar de operette 'Het Land van de Glimlach' - VOLZET

Deze informatie is niet meer actueel!

Het Land van de Glimlach

Het verhaal van deze feestelijke operette speelt zich af in Wenen en in China, het land van de glimlach. Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chinese prins Sou Chong en besluit haar geliefde te volgen naar het verre China.

De grote verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur leiden echter tot het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa’s exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje keert ze ontgoocheld terug.

Franz Lehar zelf vond dit zijn beste operette en hij schreef hiervoor zijn beroemdste melodieën 'Meine Liebe, deine Liebe' en 'Dein ist mein ganzes Herz'. Met solisten, koor, dansers en orkest van het Vlaams Muziek Theater. Regie en choreografie is in handen van Bram De Beul, onder muzikale leiding van Frank Boonen.


Met de bus naar Heist-op-den-Berg

Er zijn 4 opstapplaatsen in de gemeente (Vosberg Rumst, kerk Reet, Predikherenvelden Reet, Hof van Crequi Terhagen). De bus vertrekt rond 18.00 uur aan de eerste halte. De voorstelling start om 20.00 uur. Vertrek terug aan cultuurcentrum Zwaneberg rond 22.45 uur.


Reserveer jouw plaats

Inschrijven kan vanaf 2 september. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt tot maximum 58.

  • Inwoners van Rumst betalen 20 euro
  • Niet-Rumstenaars betalen 27 euro.

Helaas zijn alle plaatsen reeds uitverkocht. Als je je op de reservelijst wil plaatsen, stuur je een mailtje met naam en telefoonnummer naar cultuur@rumst.be. Zodra er een plaats vrij komt door annulatie, word je gecontacteerd.

Na bevestiging van de reservatie is de inschrijving definitief vanaf het moment dat de betaling werd doorgevoerd. Betalen doe je door het juiste bedrag te storten op rekeningnummer IBAN BE 45 0910 0011 27 89 met vermelding ‘Operette + jouw naam’.

Wanneer

  • vr 31 januari 2020
    van 20.00 u tot 22.45 u

Contact

Telefoon
03 880 00 58
E-mail
Alle activiteiten