Watertoren theatertoren - De gulle Boom

Deze informatie is niet meer actueel!
'Er was eens een boom ... en hij hield van een kleine jongen.' Zo begint het ontroerende verhaal over de vriendschap tussen een boom en een jongetje. Elke dag komt het jongetje naar de boom om de appels te eten, aan zijn takken te bungelen of langs de stam naar beneden te glijden. Als het jongetje ouder wordt, eist hij steeds meer van de boom ... en de boom geeft. Geeft alles wat hij heeft. ...

Wanneer

  • 17 november ’19 (zo)
    van 09.45 u tot 11.00 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kinderen: 5,00 €)

Waar

Naam
Watertoren
Adres
Rumstsestraat2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 880 00 58
E-mail

Info

'Er was eens een boom ... en hij hield van een kleine jongen.' Zo begint het ontroerende verhaal over de vriendschap tussen een boom en een jongetje.

Elke dag komt het jongetje naar de boom om de appels te eten, aan zijn takken te bungelen of langs de stam naar beneden te glijden. Als het jongetje ouder wordt, eist hij steeds meer van de boom ... en de boom geeft. Geeft alles wat hij heeft.

Shel Silverstein schreef een prachtig boek dat voor alle leeftijden andere betekenissen heeft. De Trawanten maakten er een intimistische, muzikale figurentheatervoorstelling van.

Dit najaar geniet je in de oude watertoren in Rumst van enkele fijne kindervoorstellingen. Je bent welkom vanaf 9.45 uur voor een drankje, de voorstelling start om 10.15 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: De Gulle Boom ©De Trawanten

Categorie

Organisatie

Naam
Gemeentebestuur Rumst

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina