Watertoren theatertoren - Verteller en vriendinnetje

Verteller en vriendinnetje zijn altijd op tocht. Op Zoektocht. Ze zijn op zoek naar de mooiste verhalen. De verhalen die ze vinden nemen ze mee in hun rugzak naar hun huisje. En wanneer de avond valt, de vogels hun laatste liedje hebben gefloten en de maan verschijnt, zetten ze de deur van hun huisje open en mag iedereen naar de verhalen komen luisteren. Kom jij ook? Na het verhaal maken we ...

Wanneer

  • 20 oktober ’19 (zo)
    van 09.45 u tot 11.00 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kinderen: 5,00 €)

Waar

Naam
Watertoren
Adres
Rumstsestraat2840 Rumst

Contact

Telefoon
03 880 00 58
E-mail

Info

Verteller en vriendinnetje zijn altijd op tocht.
Op Zoektocht. Ze zijn op zoek naar de mooiste verhalen. De verhalen die ze vinden nemen ze mee in hun rugzak naar hun huisje. En wanneer de avond valt, de vogels hun laatste liedje hebben gefloten en de maan verschijnt, zetten ze de deur van hun huisje open en mag iedereen naar de verhalen komen luisteren. Kom jij ook?

Na het verhaal maken we met iedereen muziek rond het verhaal. Een productie van Huis Binnenweg, spel door Tom Kets & Laura Haemels.

Dit najaar geniet je in de oude watertoren in de Rumstsestraat in Rumst van enkele fijne kindervoorstellingen. Je bent welkom vanaf 9.45 uur voor een drankje, de voorstelling start om 10.15 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten