Bezoek aan Africamuseum

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zondag 22 september brengen we een bezoek aan het vernieuwde Africamuseum. Vijf jaar lang was het museum in Tervuren gesloten voor renovatiewerken. In die tijd onderging het AfricaMuseum een metamorfose: het historische gebouw kreeg een grondige opknapbeurt en de collectie van het museum werd afgestoft. Het Africamuseum in Tervuren staat wereldwijd bekend als één van de mooiste en meest ...

Wanneer

  • 22 september ’19 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Waar

Naam
Carpoolparking E19 afrit 8
Adres
Bussestraat2840 Rumst

Info

Op zondag 22 september brengen we een bezoek aan het vernieuwde Africamuseum. Vijf jaar lang was het museum in Tervuren gesloten voor renovatiewerken. In die tijd onderging het AfricaMuseum een metamorfose: het historische gebouw kreeg een grondige opknapbeurt en de collectie van het museum werd afgestoft.

Het Africamuseum in Tervuren staat wereldwijd bekend als één van de mooiste en meest indrukwekkende Afrikamusea.
Het nieuwe museum dompelt je onder in de heel diverse natuur van het continent en verrast je ook met culturele rijkdommen en creatieve steden. Het toont het leven zoals het er is, laat je de oudste en nieuwste tradities van taal en muziek horen en richt de blik op een duurzame relatie tussen Afrika en Europa vanuit de harde koloniale geschiedenis die ons land met Centraal-Afrika deelt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten