Workshop: Zen-Garden

Deze informatie is niet meer actueel!
Kinderen worden stuk voor stuk begeleid om in hun eigen kracht te gaan staan. Zo zetten we de buitenwereld even op pauze en kijken wat er binnenin leeft. We bouwen aan zelfvertrouwen door met een milde, zachte blik naar onszelf te kijken. Nadien maakt elke zijn/haar eigen zen tuintje in hun kleur en vorm die ze gevoelsmatig gaan ontdekken. Heeft jouw kind ook zo'n innerlijke criticus in zich ...

Wanneer

  • 31 juli ’19 (wo)
    van 09.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 45,00 (Basistarief: 45,00 €)

Waar

Naam
Naturann
Adres
Molenstraat 492840 Reet (Rumst)

Info

Kinderen worden stuk voor stuk begeleid om in hun eigen kracht te gaan staan. Zo zetten we de buitenwereld even op pauze en kijken wat er binnenin leeft. We bouwen aan zelfvertrouwen door met een milde, zachte blik naar onszelf te kijken. Nadien maakt elke zijn/haar eigen zen tuintje in hun kleur en vorm die ze gevoelsmatig gaan ontdekken.

Heeft jouw kind ook zo'n innerlijke criticus in zich of wenst je kind zich gewoon meer te verdiepen in zijn of haar innerlijke leefwereld of wil je kind even ontsnappen aan de grote hoeveelheid prikkels rondom zich? Dan is deze workshop Mindfulness knutselen zeker iets voor hem of haar..

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten