kinderen | Watje gaat op reis

Deze informatie is niet meer actueel!
Vandaag gaan we samen met Kris en Watje op stap in de Kleiputten van Terhagen. Het wordt een ontdekkingstocht waarbij je je laat leiden door draagtas vol met informatie, tips en leuke activiteiten. Om kennis te maken met dit mooie gebied en alvast een indruk te krijgen van wat de wandeltas zoal te vertellen heeft, kan je vandaag samen met je kinderen een gegidste wandeling maken. Samen op pad ...

Wanneer

  • 25 mei ’19 (za)
    van 14.00 u tot 16.30 u

Waar

Naam
Natuurgebied Kleiputten Terhagen
Adres
Nieuwstraat 542840 Rumst

Info

Vandaag gaan we samen met Kris en Watje op stap in de Kleiputten van Terhagen. Het wordt een ontdekkingstocht waarbij je je laat leiden door draagtas vol met informatie, tips en leuke activiteiten.
Om kennis te maken met dit mooie gebied en alvast een indruk te krijgen van wat de wandeltas zoal te vertellen heeft, kan je vandaag samen met je kinderen een gegidste wandeling maken.
Samen op pad door dit mooie natuurgebied; een combinatie van natuurbeleving, streekgeschiedenis en bijleren over planten en dieren. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom, samen met hun ouders, grootouders, tantes, nonkels,…

afspraak  |  zaterdag 25 mei, van 14u tot 16u30  |  Onthaal Kleiputten Terhagen, bereikbaar via ingang Nieuwstraat 54 Terhagen. Volg daar de pijlen naar het onthaal.

info & inschrijven  |  kris.delanoye@gmail.com

Alle activiteiten
foto:

Organisatie

Naam
Natuurpunt Rupelstreek

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina