Sterrenkijkavond in de Kleiputten Terhagen

Deze informatie is niet meer actueel!
Vanavond zetten we de sterrenhemel boven de Kleiputten Terhagen in de kijker. Om 19u, 20u en 21u starten aan het onthaal geleide wandelingen door het natuurgebied Kleiputten Terhagen. Bij een goed kijkpunt zorgen vrijwilligers van Vereniging voor Sterrenkunde Klein-Brabant dat je de hemel en de sterren kan bewonderen door enkele telescopen. Als toemaatje bekijken we op de terugweg een 10-tal ...

Wanneer

  • 15 maart ’19 (vr)
    van 19.00 u tot 22.30 u

Waar

Naam
Kleiputten Terhagen
Adres
Nieuwstraat 542840 Rumst

Info

Vanavond zetten we de sterrenhemel boven de Kleiputten Terhagen in de kijker. Om 19u, 20u en 21u starten aan het onthaal geleide wandelingen door het natuurgebied Kleiputten Terhagen. Bij een goed kijkpunt zorgen vrijwilligers van Vereniging voor Sterrenkunde Klein-Brabant dat je de hemel en de sterren kan bewonderen door enkele telescopen. Als toemaatje bekijken we op de terugweg een 10-tal life-trapvalletjes, waarin we hopen om enkele kleine zoogdiertjes te vangen. Achteraf kan je in het onthaalgebouw nagenieten met een warm of koud drankje of een bord soep.

afspraak  |  vrijdag 15 maart  |  19u tot 22u30  |  Onthaal Kleiputten Terhagen, bereikbaar via ingang Nieuwstraat 54 Terhagen. Volg daar de pijlen.
meebrengen 
|  Warme kledij, stevige wandelschoenen, een zaklamp en een fluo-vestje zijn aanraders.
info 
Info@natuurpuntrupelstreek.be

Alle activiteiten