Tentoonstelling: 'Wapenstilstand, nu nog de vrede integreren'

Deze informatie is niet meer actueel!
Het einde van de eerste Wereldoorlog, op 11 november exact 100 jaar geleden, is het uitgangspunt van deze tentoonstelling door De Kunstkamer 13. De tentoonstelling bestaat uit 2 delen. Het eerste deel handelt over kinderen, weeskinderen, vrouwen in oorlogssituaties … tot op de dag van vandaag. Het tweede deel bevat werken over een fragment uit het kortverhaal 'De grote oversteek' geschreven ...

Wanneer

  • 17 december ’18 (ma)
    van 18.30 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Naam
Gemeentehuis
Adres
Koningin Astridplein 122840 Reet (Rumst)

Contact

Telefoon
0478/88.53.00

Info

Het einde van de eerste Wereldoorlog, op 11 november exact 100 jaar geleden, is het uitgangspunt van deze tentoonstelling door De Kunstkamer 13. De tentoonstelling bestaat uit 2 delen. Het eerste deel handelt over kinderen, weeskinderen, vrouwen in oorlogssituaties … tot op de dag van vandaag. Het tweede deel bevat werken over een fragment uit het kortverhaal 'De grote oversteek' geschreven door Sofie Gys. De werken, zowel schilderijen als tekeningen, zijn persoonlijke interpretaties en visies van de kunstenaars. Hierdoor is er een grote verscheidenheid in stijl & uitvoering.
De begeleidster van de kunstenaars geeft een rondleiding door het gemeentehuis langs de diverse werken. U krijgt tekst, uitleg en geschiedenis in het kader van WO I en de werken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: groepsfoto ©De Kunstkamer 13

Organisatie

Naam
De Kunstkamer 13

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina