KerstKUNSTmarkt 2018 in Lazernij

Deze informatie is niet meer actueel!
Kunstmarktje in het gezellige kader van de Lazaruskapel en galerie/ateliers recht tegenover waar je ook beeldende kunst van de leden van de kring kan bewonderen tijdens het nuttigen van een drankje in gezellige sfeer . Zoals elk jaar wordt er ook nu weer een gezellige en creatieve kerstkunstmarkt georganiseerd in de lokalen van de Lazaruskapel . De verschillende standjes brengen eigen creaties ...

Wanneer

  • 08 december ’18 (za)
    van 11.00 u tot 17.00 u
  • 09 december ’18 (zo)
    van 11.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

Naam
Lazaruskapel
Adres
Lazarusstraat 12840 Rumst

Contact

Telefoon
015321836
E-mail
E-mail
Website
http://www.lazernij.be

Info

Kunstmarktje in het gezellige kader van de Lazaruskapel en galerie/ateliers recht tegenover waar je ook beeldende kunst van de leden van de kring kan bewonderen tijdens het nuttigen van een drankje in gezellige sfeer .

Zoals elk jaar wordt er ook nu weer een gezellige en creatieve kerstkunstmarkt georganiseerd in de lokalen van de Lazaruskapel . De verschillende standjes brengen eigen creaties in verband met de eindejaarsfeesten . Een gevarieerd aanbod van kunstwerkjes in aquarel, olie- en acrylverf, grafiek, kalligrafie, keramiek, juwelen, beeldjes en nog veel meer . Dit alles gepresenteerd in het sfeervolle kader van de Lazaruskapel . Terzelfdertijd wordt in de galerie Lazarus, tegenover de kapel, een tentoonstelling gebracht Vanaf dit jaar is dit ook een volwaardige jaarlijkse tentoonstelling waaraan exposerende leden van de kunstkring kunnen deelnemen Gratis inkom en hartelijk welkom !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: ©KerstKUNSTmarkt 2015 in Lazernij

Categorie

Organisatie

Naam
kunstkring Lazernij vzw

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina