CLAC - wekelijkse percussie lessen - jeugd&volwassenen

Deze informatie is niet meer actueel!
Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. Van djembé of darboeka tot eco-percussie. Naast techniek en samenspel werken wij ook aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. ...

Wanneer

 • 24 september ’18 (ma)
  -
  03 december ’18 (ma)
  maandag
  van 19u. tot 20u., van 20.30u. tot 22u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 75,00 (Basistarief: 75,00 €; -12j. - 10 lessen -: 75,00 €; + 18j. - 10 lessen -: 95,00 €)

Waar

Naam
Dorpshuis Terhagen
Adres
Kardinaal Cardijnstraat 14 - Terhagen (Rumst)2840 Terhagen (Rumst)

Info

Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. Van djembé of darboeka tot eco-percussie.

Naast techniek en samenspel werken wij ook aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. Je eigen instrument meebrengen kan, maar hoeft niet. Alle instrumenten zijn tijdens de les aanwezig. Wij gebruiken onze eigen CLAC-methode, een heel andere manier om muziek te leren dan bijvoorbeeld de traditionele muziekscholen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten