Lichtfeesten 2018

Deze informatie is niet meer actueel!
Een jaarlijkse traditie sinds meer dan 60 jaar in de Predikherenvelden wijk in Reet (Rumst) die vorig jaar meer dan 18.000 bezoekers trok. In deze, volgens sommigen mooiste wijk van het land, versieren alle inwoners hun huizen en voortuinen met lichtjes en maken er een feeëriek spektakel van waar vanalles te beleven is voor alle leeftijden. Zin in een avondwandeling langsheen meer dan 350 ...

Wanneer

 • 10 augustus ’18 (vr)
  van 18.00 u tot 23.45 u

Info

Een jaarlijkse traditie sinds meer dan 60 jaar in de Predikherenvelden wijk in Reet (Rumst) die vorig jaar meer dan 18.000 bezoekers trok. In deze, volgens sommigen mooiste wijk van het land, versieren alle inwoners hun huizen en voortuinen met lichtjes en maken er een feeëriek spektakel van waar vanalles te beleven is voor alle leeftijden. Zin in een avondwandeling langsheen meer dan 350 sprookjesachtige huizen, kom dan op 10, 11 en 12 augustus 2018 naar Reet (Rumst). Op en top vakantiegevoel in eigen streek!

Een jaarlijkse traditie sinds meer dan 60 jaar in de Predikherenvelden wijk in Reet (Rumst) die vorig jaar meer dan 18.000 bezoekers trok. In deze, volgens sommigen mooiste wijk van het land, versieren alle inwoners hun huizen en voortuinen met lichtjes en maken er een feeëriek spektakel van waar vanalles te beleven is voor alle leeftijden. Zin in een avondwandeling langsheen meer dan 350 sprookjesachtige huizen, schrijf dan 10, 11 en 12 augustus 2018 alvast in je agenda. Op en top vakantiegevoel in eigen streek!

Naast het lichtspektakel zelf vind je op de Lichtfeesten 2018 ook opnieuw

 •  de ondertussen legendarische comedyshow op vrijdagavond World of Comedy
 • San Luce muziekfestival op vrijdag en zaterdagavond waar jongeren gezellig uit de bol gaan
 • zaterdagmiddag Fun4Kids waar de allerkleinsten een superleuke namiddag beleven met aansluitend 's avonds DJ set voor jonge tieners?
 • de Predikheren rit -een oldtimer rally op zondag met start en aankomst in de wijk
 • talrijke eet en drank locaties met o.a. Duvelcafé, Mojitobar, Gin-Tonic Tasting waar je ook kan genieten van lokaal muzikaal talent
 • de unieke Trappistentaverne waar je ALLE trappisten van de wereld kan proeven
 • kippenvel gevoel wanneer heel de tent op zondagavond uit volle borst samen zingt
 • en zoveel meer... verder op deze site te ontdekken. 

 

Dit jaar hebben we ook weer enkele nieuwigheden in petto: de Lichtkoers -een retrowielerevent voor wielerfans- en de Lichtmarkt -een avondmarkt op zaterdag 11 augustus 2018.

We zien jou graag ook op de Lichtfeesten 2018! 

Alle activiteiten
foto: ©Lichtfeesten

Categorie

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina