Wanneer
- maandag 8 juni 2026 van 13:30 tot 16:00 uur
Locatie
LDC Hof van Crequi
Nieuwstraat 105, 2840 Rumst
Fermenteren is een eeuwenoude techniek die niet alleen voedsel langer houdbaar maakt, maar die ook je gezondheid een boost geeft. Het verrijkt ook nog eens de smaak! In deze workshop leer je de basisprincipes van fermenteren en een aantal verschillende methodes.
Na een theoretische uitleg over de grondbeginselen, gaan we praktisch aan de slag. Als deelnemer breng je twee bokalen van ongeveer 1 liter mee. Die neem je gevuld met jouw gefertmenteerde creaties terug mee naar huis.
In samenwerking met Avansa regio Antwerpen.
Inschrijvingen via: hof.van.crequi@rumst.be of tel. 03 844 86 72
Organisatie
Leeftijd
vanaf 18
Categorieën
Contact
- hof.van.crequi@rumst.be
- Tel.
- 038448672

