Familievoorstelling 3+: Het Ei - Lelijk Eendje

Wanneer

  • zondag 7 april 2024 van 11:00 tot 11:50 uur

Locatie

de Gam
Kardinaal Cardijnstraat 31A, 2840 Terhagen (Rumst)
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR - Een handmade update van het bekende sprookje van Andersen. Hilarisch snaterend en taterend toneel vol dolle livemuziek en zotte poppen.

Een nest eendenkuikens kruipt uit het ei
maar er is me daar toch één mottigaard bij...
pluizig en geel, ranzig en scheel
moeder eend fronst: is dat er ook ene van mij?

De wervelende opgenomen vertelstem van Warre Borgmans neemt je mee langs waterpartijen, naar brekende eierschalen, rietveldjes en verdoken vijanden...

Bo Spaenc (live muziek, audio-, stemmetjes- en geluidskwaakzalverij) en Milly Jennes (poppen- en objecten-gefladder) duikelen onder in dit vertrouwde verhaal. Ze toveren deze breekbare klassieker om tot een dolkomisch nest vol frisse twists en verrassende vondsten voor oren en ogen.

Bo Spaenc maakt swingend muziektheater voor kids. Jarenlang was hij artistiek leider van Muziektheater De Kolonie (o.a. de 4+ hits Bizar, Umm, Manneke Tap,…). Hij maakte o.a. ook alle muziek en geluidjes voor Bumba en richtte The Chain Gang op (voorloper Het Geluidshuis). Milly Jennes is poppenspeelster op internationaal niveau. Dries Bellinkx (techniek, popmanipulatie en muzikant) swingt mee als de beesten. HET EI is een pop-upverbond tussen deze vier artiesten met een groot en zot hart voor kleuters.

Lelijk Eendje is een samenwerking tussen 'Het Ei' & Schouwburg Noord
Coproductie: Perpodium / Met de steun van de taxshelter van de Belschische Federale Overheid via Cronos Invest / Ontwerp: Beeldzorg

Organisatie

Dienst Vrije Tijd Rumst
Koningin Astridplein 12 , 2840 Rumst

Leeftijd

vanaf 3 tot 109 jaar

Categorieën

Meer info

Naar top