Super secret: spannend detectivespel voor kinderen in Rumst

Super Secret is het gloednieuwe detectivespel waarbij je met je vrienden of familie op zoek gaat naar een gestolen schat in het park. Met de speurmiddelen in de speldoos en de detective app op je smartphone kom je de schat steeds meer op het spoor. Speel het met kinderen vanaf 8 jaar in elk park of aangenaam en veilig spelgebied. Ideaal voor kinderfeestjes of uitstap met gezin of school.

Wanneer

  • 01 maart ’17 (wo)
    -
    31 december ’17 (zo)

Prijs

€ 59,00 (Basisprijs: € 59.00)

Waar

Naam
Kapelstraat
Adres
Kapelstraat2840 Rumst

Info

Het GOK (Geheim Opsporingskorps) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Vind de buit en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig want deze missie is top secret!

Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de SPY-O-MATIC, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Bel naar de commandant van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Das Box Super Secret is een kant-en-klare activiteit die ideaal is om als familie-uitstapje te doen of met een groep kinderen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of met de jeugdbeweging.

Je kan spelen in elk park of elk ander aangenaam en veilig spelgebied voor kinderen, zoals een bos.
Alle activiteiten
foto: ©Das Box

Categorie

Organisatie

Naam
Das Box

Wil je zelf ook een activiteit ingeven?

Registreer je activiteit via www.uitdatabank.be .

Deel deze pagina